LOVITURĂ! Sorina Matei a fost CONDAMNATĂ

| 01 oct, 16:45

Sorina Matei a pierdut definitiv un proces cu fostul coleg de post de la România TV, Victor Ciutacu! Fosta jurnalistă a fost condamnată la plata sumei de 3.000 de lei despăgubiri pentru daune morale.

Ciutacu a acționat-o în judecată pe Sorina Matei în mai 2013, după ce aceasta a făcut o serie de afirmații jignitoare pe blogul personal.

În luna decembrie 2014, prima instanță, Judecătoria Sectorului, 1 a decis în favoarea lui Ciutacu, însă sentința nu a fost definitivă. Sorina Matei, dar și Victor Ciutacu au făcut atunci apeluri, care au fost judecate de Tribunalul București. Instanța a decis să-i respingă ambele apeluri ca nefondate. Astfel se menține decizia din decembrie 2014, a Judecătoriei, scrie paginademedia.ro

Victor Ciutacu a reacționat după aflarea deciziei magistraților.

Citeste si: LOVITURĂ dură pentru Radu Mazăre. A fost CONDAMNAT

”Cand gura bate curu', platesti. Putin, dupa gustul meu de "afemeiat" si "spagar" care bea cu politicienii imorali si corupti, da' conteaza. Sentintele se pun in aplicare, nu se comenteaza. Asa ca voi face totul in acest sens. Plus ca mizez pe faptul ca parata e fan al statului de drept si nu cred ca face ca Nasul, sa-si ascunda banii si sa impiedice infaptuirea actului de justitie.

P.S. Inca o data, respect si consideratie pentru profesionalismul si discretia maestrului Mihai Mustaciosu. Care are si el de luat bani de la parata, ca n-o lucra omu' gratis, oricat de simpatic i-as fi.”, a scris Ciutacu pe o rețea de socializare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 oct, 10:21
Carmen
oferta de lucru
Pentru toate localitatile! Bani din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent numai oameni extrem de seriosi si interesati colaboreze cu noi, pentru a lucra in timpul liber sau full-time, la alegere, in asa fel incat sa obtina castiguri imediate, 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna. Va rugam sa solicitati cat mai repede detaliile necesare, unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ