Lucian Bute a dezvăluit ce va face cu cariera sa

| 13 feb, 2014

"Sînt încă în etapa de evaluare. Analizez ce s-a întîmplat la ultimul meci. S-a speculat că mă voi retrage, nu am luat nici o secundă în calcul aşa ceva. Aşa e în sport, cineva trebuie să piardă. Toţi marii campioni trec prin astfel de momente", a declarat Lucian Bute.

"Nu iau în calcul retragerea. N-am luat în calcul nici schimbarea antrenorului. O să mă întorc la Montreal şi voi decide împreună cu stafful ce voi face în continuare. Sînt convins că ei au mare încredere în mine. Sînt convins că mă voi ridica din nou, asta simt", a punctat Lucian Bute la o întâlnire cu presa, scrie gsp.ro.

Despre meciul cu Pascal: "Trebuia să dau drumul la braţe mai devreme. Dar nu ştiu ce s-a întîmplat. Nu pot să explic de ce am fost într-o situaţie de stres şi n-am putut să boxez aşa cum ştiu. Ceva s-a întîmplat. Poate e ceva din alt meci, nu ştiu exact. E clar că am avut un blocaj psihologic. O să vorbesc şi cu un psiholog. Poate o să mai am un meci, iar pe viitor o să vină şi revanşa cu Pascal".

Tag-uri: Lucian Bute
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ