Lucian Mândruță, scrisoare deschisă către comunitatea GAY

| 09 sep, 2014

Realizatorul emisiunii „Schimbă Vorba”, Lucian Mîndruţă, publică azi o scrisoare ca reacţie la un articol apărut ieri în Gândul, care prezintă scandalul iscat după ce un cuplu de homosexuali din Bucureşti a vrut să îşi schimbe fetiţa în vestiarul de bărbaţi de la piscina unui hotel de lux din Bucureşti.

"Ştiu că părinţilor voştri le-a fost ruşine cu voi toată adolescenta (mai ales după şedinţa aia din liceu). Ştiu că bunicii nu vă mai aşteaptă la masă. Că la serviciu colegii schimbă vorba când intraţi în cameră. Că râd când plecaţi.

Şi-n general, ştiu că lumea vă spune, când crede că nu auziţi, bulangii şi poponari.

Ştiu.

Şi eu am făcut-o. Nu pentru c-aş fi fost religios. Nu pentru că cel puţin două cărţi sfinte recomandă trimiterea voastră de urgenţă la judecata supremă a Celui de Sus. Care, deşi a permis să fiţi aşa, simte nevoia să vă pedepsească a€¦ pentru exact acelaşi lucru.

Citeşte şi: Homosexualitatea la nivel înalt. Bărbaţi celebri cu afinităţi pentru acelaşi sex

Am făcut-o şi pentru că aşa cerea tradiţia. Pentru că, la noi, e bărbăteşte să urăşti. Pentru că în cultură din spatele blocului din Pantelimon, nu există gay, după cum nu există Goethe. Ci doar poponari şi bulangii. Rezerva de cadre a iadului. Şi dovada vie, pentru fiecare amărât care trage dintr-o o bere două ore la o terasă ieftină, că există ceva şi mai rău decât el. Şi mai jos.

Un caz controversat în România: un cuplu de homosexuali şi-a dus fetiţa la piscina unui hotel de lux din Bucureşti. Ce s-a întâmplat când „cei doi taţi” au încercat să o schimbe în vestiarul bărbaţilor

Ghinion, am plecat de acolo. Nu ştiu cum s-a făcut, cum am scăpat. Nu ştiu cum mi-am schimbat părerea despre voi".

Citeşte continuarea pe gandul.info.

 

loading...

Ştirile orei

DAILYBUSINESS.RO

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ