Lucian Mândruţă, despre condamnarea lui Diaconescu: BUBA a fost spartă. DD va duce şi el mâna la nas, ca doamna UDREA

| 04 mar, 14:54

Dan Diaconescu a fost condamnat la 5 ani şi jumătate de închisoare cu executare în dosarul în care a fost acuzat de şantaj, decizia magistraţilor Curţii de Apel Bucureşti fiind definitivă. La scurt timp după aflarea acestei veşti, Lucian Mândruţă a reacţionat pe o pagină de socializare.

Citeşte şi: BOMBĂ! Lui DAN DIACONESCU i s-a închis gura. Ce nu are voie să facă

Jurnalistul opinează că "marele talent al lui DD de a ţine prostimea cu ochii în televizor" a fost finanţat, de fapt, de politicieni. Mândruţă susţine că este uimitor că această "bubă a fost spartă după atâta vreme" şi are certitudinea că Dan Diaconescu "va duce şi el mâna la nas", ca Elena Udrea.

"Dan Diaconescu ia 5 ani de inchisoare si, odata cu el, inca vreo cativa complici in ceea ce breasla numeste jurnalism "pe naspa".

Modelul de operare e simplu: anchetele nu sunt privite drept modalitati de a dezvalui abuzuri, ci de a face ceva bani, prin vanzare inapoi catre eroii principali ai lor.

Povestea e una tragica: marele talent al lui DD de a tine prostimea (si o parte din noi astilalti, care nu recunoastem) cu ochii in televizor n-a putut fi rasplatit niciodata prin venituri oneste. Nimeni nu voia sa faca reclama la OTV, tocmai datorita caracterului de "trash tabloid" care atragea oameni, dar nu permitea asocierea brandurilor.

Nu e o scuza aici: DD a facut o industrie nu doar din cautarea Elodiei, ci si din vanarea bogatasilor cu probleme in dosare, in special din provincie. Si asta e doar partea nevazuta a icebergului. Imi aduc aminte de emisiuni in care diversi interlopi veneau si stateau cate o ora la televizor sa injure judecatorii si procurorii si sa se dea imaculati.

E uimitor ca buba asta a fost sparta dupa atata vreme. Dar si mai uimitor e ca ea a fost folosita de oamenii politici. Sa nu uitam ca popularitatea OTV-ului si lipsa de discernamant a publicului au propulsat un partid ca PPDD-ul tocmai in Parlament. Ce fel de oameni au ajuns sa ne reprezinte e, poate, subiectul unui alt film de groaza.

Dar ei n-ar fi ajuns acolo fara complicitati in clasa politica. Daca cineva va sapa, vor fi surprize uriase.

Bineinteles, DD va duce si el mana la nas, ca doamna Udrea", scrie Lucian Mândruţă pe Facebook.

Citeşte şi: Dan Diaconescu CONDAMNAT. Reacţia liderului PPDD

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ