Lucian Mândruţă renunţă la proiectul lui de suflet

| 25 feb, 18:51

Lucian Mândruţă confirmă că a renunţat la proiectul TV iniţiat de jurnalist şi Adrian Sârbu, televiziunea "La ştiri".

"Da, e adevarat.

Am renuntat la proiectul "La Stiri" si cel mai rau imi pare de cei aproape 100 de profesionisti care mi-au trimis CV-uri si incurajari.

Ei mi-au aratat ca e loc in continuare de un proiect decent si spectaculos, care sa aduca show vizual si onestitate jurnalistica in piata televiziunilor de stiri. Din pacate, piata si circumstantele nu tin cu noi.

Pana atunci, sa nu uitam ca avem un loc unde sa fim liberi in fiecare zi. Aici, in social media", a precizat Lucian Mândruţă pe Facebook.

Citeşte şi: Mândruţă o înţeapă subtil pe ELENA UDREA după mesajul dur de pe Facebook

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 mar, 11:36
~Eu_
tot_Actual_
...~Draga Lucian !~_( Bilbuta )_~....Ce ma faci ?...Esti bine mersi ?...~Sigur ca da !...Mai pilotezi ??...Normal !.., ca pilotezi avioane adevarate nu de hirtie precum noi cei multi !!...cu cariera cum o mai duci ?...Imi_?...Sigur ! Merge inainte !..traseist de profesie prin televiziuni si ziare dar Ea_cariera ta merge mai departe !!...Iar dupa cum se observa devii si patron~.._Bravoo~~cu felicitari_!~..Nuu_??..Pilele cele multe si grele sa iti traiasca~!~...Dar pina atunci vaz' ca esti pe la B1 !..pe post de bagator de seama !..ca la atlcevaaaa_!!!...ca in materie de politica spre exemplu esti bita, tufa de Venetia ca sa nu spun tun_de...daca nici la Gandul nu ai facut multi purici,..a vazut El_Cheliosul~ de cit esti tu capabil !...Valeaaaa de aciea fireai al naibi tu de..!!!!!....Intrebarea logica ce urmeaza este cit timp te vor tine si cei de la B1_?...Imi_?...Oare te apuca acolo craciunul ??...Putin probabil !!!...Dar nici o problema !, caci pilele tale cele MARI si Grele nu te vor lasa sa somezi !!....~~Nuuu_~~...Stii_?..Eu_1 iti recomand sa te duci mai bine la Neptun TV..Da !, cu Camelia Spataru acolo !!~...Imi_Imi_!...O sa faceti o buna echipa_Super_amindoi_!!!~....._Bafta la pilotare in continuare prin ziare multe si tembeleziuni_!!~..........PS...Doar o intrebare mai am sa iti pun_!..Te-ai bagat cumva, de fapt pilele cele grele te-au introdus in Masonerie_?....~Imi_~??~......

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ