Lucie Safarova, prima finalistă a turneului de la Roland Garros

| 04 iun, 18:33

Jucătoarea cehă de tenis Lucie Safarova s-a calificat în finala turneului de Mare Șlem de la Roland Garros, învingând-o în două seturi simetrice, 7-5, 7-5, pe sârboaica Ana Ivanovic, joi, în penultimul act al competiției din capitala Franței.

Safarova (28 ani), cap de serie nr.13, a acces cu această ocazie în prima finală de Grand Slam din cariera sa, având nevoie de o oră și 52 minute de joc pentru a se impune în fața lui Ivanovic (nr.7), câștigătoarea trofeului la Roland Garros în 2008.

Reprezentanta Cehiei o va avea ca adversară în finala de sâmbătă pe învingătoarea partidei dintre americanca Serena Williams, numărul unu mondial, și elvețianca Timea Bacsinszky (nr.24), care se vor înfrunta joi după-amiază.

Lucie Safarova speră să devină prima jucătoare cehă care ridică trofeul "Suzanne Lenglen" rezervat campioanei de la Roland Garros, după Hana Mandlikova, câștigătoarea ediției din 1981 a turneului parizian.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ