Ludovic Orban: Bătălia dintre Ponta şi Băsescu nu este adevărată, este o păcăleală

| 16 mai, 2014

Deputatul liberal Ludovic Orban a declarat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la Bistriţa, că 'bătălia' dintre premierul Victor Ponta şi preşedintele Traian Băsescu nu este una adevărată, ci doar 'o păcăleală servită cetăţeanului român'.

'Bătălia dintre Victor Ponta şi Traian Băsescu nu este o bătălie adevărată. Între Victor Ponta şi Traian Băsescu există, în primul rând, un pact de coabitare, care nu este denunţat nici astăzi. Eu am spus în nenumărate rânduri că, dacă într-adevăr oamenii aceştia se ceartă, primul lucru pe care ar trebui să facă este să desfiinţeze pactul de coabitare, să-l denunţe public, pentru că acesta stabileşte foarte multe lucruri, iar în baza acestui pact de coabitare s-au făcut foarte multe înţelegeri, fie la suprafaţă, fie subterane', a afirmat Orban.

Liberalul spune că Victor Ponta şi Traian Băsescu au o lungă listă de prieteni comuni, care arată, din nou, că 'bătălia' dintre ei este doar 'o păcăleală'.

'Este o păcăleală care este servită cetăţeanului român, că Victor Ponta se războieşte cu Traian Băsescu. Victor Ponta nu se războieşte deloc cu Traian Băsescu. În primul rând, au aceiaşi prieteni. Dacă ne uităm cine este prieten cu Victor Ponta, îl vedem pe Gabriel Oprea, care este vicepremierul care îi ţine locul atunci când este plecat în campanie, adică mai tot timpul. Gabriel Oprea este un foarte bun prieten al lui Traian Băsescu. Ne uităm la SRI: este condus de un foarte bun prieten al lui Traian Băsescu, care, în acelaşi timp, este un foarte bun prieten al lui Victor Ponta, chiar naşul de cununie. Să ne uităm la cine conduce Inspectoratul General de Poliţie, acelaşi care îl conducea şi în perioada guvernării PDL, care a fost pus la solicitarea lui Traian Băsescu. Lista prietenilor comuni ai celor doi lideri politici este foarte lungă', a declarat Orban.

Ludovic Orban consideră că această tactică este menită, în primul rând, să reducă prezenţa la vot a românilor la alegerile europarlamentare din 25 mai, dar şi să nu dea posibilitatea altui actor politic să se afirme în această perioadă.

În context, deputatul liberal a menţionat că este convins că PNL va obţine la alegerile de săptămâna viitoare un scor de peste 20%

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ