Ludovic Orban, despre amenințarea lui Victor Ponta de a face plângere penală liberalilor

| 08 iun, 16:15

Liderul deputatilor PNL Ludovic Orban a catalogat drept "o nebunie" amenințarea premierului Victor Ponta de a face plângere penală liderilor liberali dacă vor scoate oamenii în stradă la moțiunea de cenzură, scrie stiripesurse.ro.

"Este într-o stare de emotivitate în care nici măcar nu îmi permit să comentez ce spune. Deptul la realizarea de adunări publice în care să îți exprimi poziții publice e un drept constituțional, drept urmare nici macar nu iau în serios această nebunie a premierului Victor Ponta", a spus Ludovic Orban.

"Fac un apel la ultimul dram de minte pe care sper că îl mai au Blaga şi Gorghiu să înţeleagă că nu poţi da foc unei ţări şi că ne vom adresa procurorului general cu sesizare penală pentru săvârşirea infracţiunii prevăzute de articolul 397 aliniat 2 din Codul penal, iar procurorul general, ca şi la mine, îi declară suspecţi şi îi cercetează. Putem să facem acest lucru, sper să nu fie cazul", a spus Ponta, în şedinţa Comitetului Executiv al PSD.

La final, premierul a făcut un apel la liberari, PNL și PDL, să nu "tranșeze lucrurile în stradă".

"Am înțeles că aduc 1.000 de oameni, noi aduce 10 000, dar e cea mai mare greșeală pe care România poate s-o facă acum", a explicat premierul.


Citeşte şi: Elena Udrea RUPE TĂCEREA şi vorbeşte despre scandalul Ponta-DNA

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ