Ludovic Orban, despre ordonanţa privind salariile demnitarilor: Au pus carul înaintea boilor

| 10 iul, 17:36

Ludovic Orban, prim-vicepreşedintele PNL, a spus vineri că prin ordonanţa de urgenţă privind majorarea indemnizaţiilor a 48 de categorii de demnitari, Guvernul Ponta a pus "carul înaintea boilor", scrie b1tv.ro.

Mai mult de atât, Orban este de părere că că această majorare trebuia făcută prin legea salarizării și nu prin ordonanţă de Guvern.

„Guvernul Ponta, prin ordonanţa de urgenţă privind majorarea indemnizaţiilor a 48 de categorii de demnitari, a pus carul în faţa boilor”, a declarat liderul deputaţilor PNL, Ludovic Orban, afirmând, totodată că Victor Ponta „minte cu neruşinare”.

Orban a mai precizat că dacă Ponta mai vrea să fie crezut în continuare, trebuie să revoce din funcţie toţi miniştrii implicaţi în adoptarea ordonanţei, amintind că ordonanţa a fost iniţiată de Rovana Plumb, ministrul Muncii, cea care a preluat conducerea interimară a PSD pe parcursul spitalizării lui Victor Ponta în Turcia, fiind avizată de ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc şi „favoritul Curţii”, Orlando Teodorovici, iar cel care a condus şedinţa de Guvern a fost Gabriel Oprea cel căruia Victor Ponta i-a cedat conducerea interimară a Guvernului. (Detalii AICI)

"Dacă vrea să fie crezut Victor Ponta în afirmația sa că nu a fost de acord și că nu a știut de acest proiect de ordonanță, are o singură soluție — să revoce din funcție toți miniștrii care au fost implicați în procedura de adoptare a ordonanței: Oprea, Cazanciuc, Plumb, Teodorovici, pentru că nu este posibil să conduci un Guvern în care cei mai importanți oameni de cea mai mare încredere nu te ascultă. Un ministru care face altceva decât primul-ministru este revocat din funcție. Fie îi revocă din funcție, fie își depune demisia, pentru că nu mai are niciun fel de autoritate asupra Guvernului", a mai spus Orban.

 

Citeşte şi: Președintele Iohannis, supărat că nu îi mai crește salariul

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ