Ludovic Orban îl atacă pe Iohannis: Aş fi preferat să îl văd pe preşedinte la instalarea miniștrilor importanți

| 19 noi, 09:06

Prim-vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, a scris miercuri pe Facebook că ar fi preferat să îl vadă pe preşedintele Iohannis la instalarea oficială a noului ministru al Educației, Culturii, Sănătății, al Economiei, şi al noului ministru al Justiției pentru că "acestea sunt prioritățile mandatului său".

Liderul PNL a criticat cu această ocazie şi faptul că la ceremoniile de instalare a noilor miniştrii ai Afacerilor Interne, Externe şi Apărării au fost etalate excesiv "pompa, fanfara, alinierea și etalarea demonstrativă a forței".

"Aș fi preferat să îl văd pe președintele Johannis la instalarea oficială a noului ministru al educației, a noului ministru al culturii, a noului ministru al sănătății, a noului ministru al economiei, chiar al noului ministru al justiției. Acestea sunt prioritățile mandatului său. Nu mi-au plăcut uniformele din școală, când eram obligați să ne îmbracăm toți la fel. Nici pompa, fanfara, alinierea și etalarea demonstrativă a forței", a scris Ludovic Orban pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi:  Klaus Iohannis: Acest Guvern independent politic este o şansă pentru România

Şeful statului a luat parte marţi seară la ceremoniile de preluare a mandatelor de la ministerele de Externe, Interne și Apărare, dar şi la ceremonia de instalare a premierului Dacian Cioloş.

Ceremoniile de preluare a mandatelor au loc după depunerea jurământului de către membrii Guvernului la Palatul Cotroceni.

Guvernul Cioloș a fost învestit, marți, de votul plenului reunit al Camerei Deputaților și Senatului, rezultatul fiind de 389 voturi "pentru", 115 "împotrivă" şi două voturi anulate.


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ