Ludovic Orban, în CURSA pentru Primăria Capitalei

| 15 iul, 13:33

Deputatul PNL Ludovic Orban s-a înscris în cursa internă din PNL pentru Primăria Capitalei. El și-a depus candidatura la organizația de București a partidului.

Liderul deputaților PNL a declarat că își dorește să fie primarul Capitalei deoarece Bucureștiul merită să fie cu adevărat o capitală europeană.

”Mi-am depus candidatura pentru că vreau să punem capăt unei administrații leneșe și corupte care dus Bucureștiul în stare de colaps. Actuala administrație este măcinată de corupție, de haos și dezorganizare. Eu vreau să redau Bucureștiului statutul pe care îl merită, acela de Capitală europeană”, a spus Ludovic Orban.

Ludovic Orban se bazează și pe faptul că are notorietate mare în Capitală și pe experiența acumulată în funcția de viceprimar general în perioada 2004-2008.

Perioada de înscrieri în cursa preliminară internă pentru primării, consilii locale și consilii județene a fost prelungită până la 1 august.

Citeste si: Ludovic Orban: PNL vrea sesizarea comisiei de regulament în cazul lui Victor Ponta

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ