Lui KLAUS IOHANNIS îi miroase la ţară

| 15 aug, 2014

Klaus Iohannis porneşte în lungul drum spre Preşedinţie” este titlul clipului postat în online de primarul Sibiului. Mesajul adresat de Iohannis în acest clip se vrea pentru colegii din Alianţa Creştin Liberală. După vizionarea clipului cred că cel mai potrivit titlu era „Klaus Iohannis porneşte cu STÂNGUL”.

Klaus Iohannis campanie electorală. Încercarea preşedintelui PNL de a transmite un mesaj puternic şi de încurajare colegilor din alianţă a eşuat lamentabil. Acest clip este sec, departe de a provoca vreo emoţie, iar atunci când Iohannis încearcă să zâmbească se vede o forţare puternică. Neamţul nu ştie să zâmbească şi nici nu ar trebui să încerce, dacă-i iese aşa de fals.

Citeşte şi: Cine este şeful de campanie al lui Klaus Iohannis? Răspuns: şeful de campanie al lui Traian Băsescu

Klaus Iohannis candidat. De menţionat este şi mesajul fără consistenţă pe care-l transmite. Iohannis îşi îndeamnă colegii să-i fie alături pe un drum lung, dar drept şi le spune că este un om al faptelor, aşa cum sunt şi colegii săi. Dacă se referă la cei din PDL, neamţul are foarte mare dreptate, pentru că pedeliştii sunt oameni ai faptelor şi asta au demonstrat pe deplin în timpul guvernării Boc, atunci când au distrus România şi s-au îmbogăţit peste măsură. Dacă se referea la PNL, aici, neamţul greşeşte, pentru că liberalii nu s-a evidenţiat cu nimic în politica românească de după 89.

Citeşte şi: Klaus Iohannis candidat. Confesiunea religioasă – o problemă pentru Klaus Iohannis în relaţia cu electoratul

Klaus Iohannis mai spune că vrea să facă o „treabă temeinică”, însă despre care va discuta „faţă în faţă, ORAŞ DUPĂ ORAŞ, în următoare săptămâni”.  De ce doar în oraş? În mediul rural îi cad plombele? A uitat de perioada anilor 90, când se ducea zilnic la ţară, la Maria Iliuţ, pentru a o convinge să-i dea nepoţii pentru a fi adoptaţi de o familie de canadieni? Da chiar, de acei copiii ce se mai ştie? Prin presă se zvonea că micuţii ar fi ajuns într-o reţea de trafic de organe. Dar până să primim clarificări pe subiectul cu adopţiile îi aduc aminte primarului Sibiului că România adevărată e la ţară.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 aug, 2014
irinapop
Lasand deoparte jegosenia asta de articol pe care numai o sluga cretina o poate scrie (cretina, pentru ca prin acest articol imputit arunci o mare pata asupra lui Ponta, care se foloseste de jeguri umane pentru a lovi miseleste in adversarii lui politici), nici unul dintre falnicii urmariritori de Antena 3 si nici macar unul dintre voi, slugile imputite moral ale lui Ponta, nu explicati de ce mama ma-sii in 2009, Johannis era perfect pentru a fi prim ministrul unui popor 90% ortodox si roman, iar acum acelasi om este cel mai rau pentru functia de presedinte al aceluiasi popor crestin, ortodox si roman pe deasupra. Fir-ar el de Johannis sa fie, de ce in 2009 nu conta ca a vandut copii pentru organe, ca nu era roman si ortodox etc.? Si mai vreau sa-l intrebi pe stapanul vostru suprem, Ponta, daca Johannis asta este atat de rau si de negru, de ce in 2009 il sustinea ca premier al romanilor ortodocsi ? Din dragoste de tara si popor?
16 aug, 2014
el futadores
MIROSI A CACAT BA POP
MANA NCA MAI PUTIN , ITI MIRTOASE GURA A CACAT CAND O DESCHIZI BA INEXISTENTUL LUI SEBI GUITZA ANGAAT DE CURVETUL DE ILIE COSTIN

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ