Lui MRU să ȋi dai o funcție și este fericit

| 25 noi, 2014

Potrivit unor surse EVZ.ro, fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu ar fi ȋn cărți pentru funcția de șef al Cancelariei prezidențiale a lui Klaus Iohannis. Se pare că dorința de a deveni premier sau președinte al României pot fi oricând uitate cât timp primește o funcție, care să-l aducă mai aproape de vita Kobe.

Mihai Răzvan Ungureanu, după debarcarea din 2012 din fruntea guvernului, s-a pozat ȋn postura de urmaș al lui Traian Băsescu la Cotroceni și, de ce nu, de premier al României. Ȋnsă, nu a reușit să-și convigă colegii că ar fi alegerea potrivită pentru nici unul dintre cele două posturi. Iar cum cele două posturi sunt ocupate, Iohannis la Cotroceni și Predoiu posibil premier, MRU se mulțumește și cu funcția de șef al Cancelariei prezidențiale.

Până la urmă, cât timp primește o funcție el este fericit. Și nici nu contează ce funcție. Doar scopul lui ȋn viață este de a ajunge la vita Kobe și ȋn niciun caz de a lucra ȋn folosul cetățenilor. Prin 2012, ȋn lista de cumpărături a fostului premier MRU se regăseau numai produse de lux: carnea de vacă de Kobe de 3500 de lei kg, caviar de 10.000 de lei kg, vinuri extrem de scumpe, whischy de marcă și multe altele.

Iar ȋn opinia fostului premier aceste produse se numesc „prostiuțe”. E jenant să faci aceste „prostiuțe” tocmai ȋn perioada când guvernul PDL adoptase drastice măsuri de austeritate. Gestul lui MRU este unul jenat și sfidător la adresa românilor. Ce bine dacă de aceste „prostiuțe” ar beneficia fiecare român. Dar nu se ȋntâmplă așa pentru că ceilalți români au ghinion. Domnul Klaus Iohannis ar trebuie să fie atent cu ce oameni se ȋnconjoară. Nu poți face „România lucrului bine făcut” cu oameni ca MRU.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 noi, 2014
miha
INFORMATII
FOLOSIND ZILNIC CALCULATORUL 3 ORE PUTETI CASTIGA USOR MINIM 300 DOLARI PE LUNA,AVAND CUNOSTIINTE MINIME DE IT.OFERTA VALABILA PENTRU TOATE ZONELE TARII.PENTRU MAI MULTE DETALI TRIMITETI “INFO” LA ADRESA [email protected]
25 noi, 2014
Alfred Bulan-sociolog
da ,ai dreptate...
un lucru bine facut este posibil doar daca ai in echipa oameni de valoare,cum are si a avut Ponta...
Nastase,Fenechiu,Voiculescu,Voicu,Hrebenciuc,Duicu,Adam,Sarbu,Constantinescu,Pavalache,Cosma,Mazare,Andronescu,Palada,Teodorescu Bogdan si Sultanescu Dan
si sa ma scuze ceilalti nenominalizati:Mazare,Oprisan,etc
toti sunt consumatori doar de produse traditionale romanesti ,pe care le gasesti in oricare din frigiderele unui roman obisnuit..
25 noi, 2014
klausescu
Mare e gradina Domnului si multi spalati pe creier sunt in ea!
25 noi, 2014
temistocle popa
ce mai face PSD-ul?nimic...
ce se mai aude cu CA de la SRR?
tot pe butuci este?
inca nu se pot lua decizii?
ca multi mananca o paine degeaba pe acolo
mai au inca, o functie si sunt fericiti
se simt ca in Gradina Domnului

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ