M.R. Ungureanu: Actuala clasă politică a expirat

| 09 mai, 2014

Nu există problemă în România care să nu aibă o rezolvare europeană, a declarat, vineri, la Iaşi, liderul Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, care a criticat faptul că această filosofie nu a fost împărtăşită de niciunul dintre cei 33 de parlamentari pe care România i-a avut la Parlamentul European.

Preşedintele FC a afirmat că actuala clasă politică 'nu mai e în termenul de valabilitate', motiv pentru care trebuie înlocuită cu reprezentanţi ai formaţiunii politice pe care o reprezintă. Conform acestuia, reprezentanţii Forţei Civice sunt 'oameni fără pată, buni specialişti şi vorbitori de limbi străine'.

'Actuala clasă politică a expirat. Nu mai este bună. A avut două momente de consens politic, la intrarea în NATO şi la intrarea în UE, dar este incapabilă să croiască un drum pentru ţara noastră. E bine să plece. E bine să îi schimbăm. Schimbarea nu se face decât cu Forţa Civică', a spus Mihai Răzvan Ungureanu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ