Macovei propune verificarea surselor de finanţare pentru lansarea candidaturii lui Ponta pe Arena Naţională

| 28 sep, 2014

Monica Macovei, candidat independent în alegerile prezidenţiale, a comentat lansările contracandidaţilor săi spunând că toate au fost 'banale', cu excepţia lansării 'faraonice' a lui Victor Ponta pe Arena Naţională, fiind necesară însă o verificare a surselor de finanţare a evenimentului organizat de PSD-UNPR-PC.

'Lansarea de la Arena Naţională, faraonică, identică cu ceea ce făcea Ceauşescu, dovedeşte şi probleme psihice de ego şi grandomanie. Întrebarea serioasă este: 'Cu ce bani a făcut asta?'. Dacă a făcut cu banii PSD, atunci să fie controlaţi - să se calculeze cheltuielile şi ce au ei în conturi la PSD. Să vedem dacă erau de acolo sau dacă sunt bani aduşi cu punga. Dacă sunt şi bani de la Guvern, atunci cu atât mai mult îi vrem înapoi că sunt banii noştri din taxe şi impozite şi este infracţiune ce a făcut Ponta. Celelalte lansări au fost banale, ca şi campaniile pe care aşa le fac de 25 de ani. Îşi mişcă activul de partid cu autobuzele, le dau o pungă cu mâncare şi unii le mai dau şi ghiozdane, deşi e interzis de lege', a spus aceasta, duminică, într-o conferinţă de presă.

Referitor la propria lansare, Monica Macovei a ţinut să precizeze că 'ultimul va fi cel dintâi'.

'Eu voi lansa pe bucăţi şi prin evenimente şi prin muncă. (...) La noi campania este atipică, cu oameni normali, voluntari şi lansarea va fi la fel', a mai spus aceasta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ