MAE: Alertă de călătorie în Ungaria

| 03 ian, 18:55

Atenţionare de călătorie în Ungaria. Ministerul Afacerilor Externe îi avertizează pe românii care vor să ajungă în ţara vecină că, în următoarele 24 de ore, în nord-estul Ungariei va ninge, iar în partea de sud-est va fi polei.

”Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află sau se deplasează pe teritoriul Ungariei cu privire la faptul că, în următoarele 24 ore, potrivit Agenţiei Naţionale de Meteorologie Ungare, în judeţele din nord-estul Ungariei vor avea loc precipitaţii sub formă de ninsoare, în timp ce în judeţele din sud-estul Ungariei vor fi condiţii pentru formarea poleiului.

În aceste condiţii, se recomandă tuturor şoferilor să circule cu autovehicule echipate corespunzător condiţiilor meteo, respectiv cu suficient combustibil în rezervoare, precum şi rezerve de apă şi mâncare pentru cazurile în care vor fi nevoiţi să staţioneze o perioadă de timp datorită condiţiilor de trafic.”, se arată în informarea MAE.

Tag-uri: MAE, ninsoare, Ungaria
loading...

Ştirile orei

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 ian, 10:34
Paul
Cea mai cautata oferta de lucru a anului!
Cea mai cautata oferta de lucru a anului! Vrem sa extindem fenomenul cares-a declansat deja! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ