MAE salută confirmarea diplomatului Hans G. Klemm pentru postul de ambasador SUA la București

| 07 aug, 09:54

Ministerul Afacerilor Externe a salutat, joi seara, confirmarea diplomatului Hans G. Klemm pentru funcția de ambasador al Statelor Unite ale Americii la București.

"Salutăm confirmarea lui Hans G. Klemm de către Senatul american ca ambasador SUA în România. Așteptăm cu nerăbdare pe mai departe consolidarea Parteneriatului strategic dintre România și Statele Unite", se arată pe contul de Twitter al MAE.

Senatul SUA l-a confirmat pe diplomatul Hans G. Klemm pentru funcția de ambasador în România, potrivit site-ului Congresului american.

Nominalizarea lui Hans G. Klemm a fost confirmată prin vot deschis miercuri, 5 august, de Senatul SUA.

Hans G. Klemm a fost audiat în 22 iulie în Comisia de politică externă, unde a afirmat că România este un 'prieten' și un 'partener' al Statelor Unite și că această țară nu este vulnerabilă în fața propagandei ruse, potrivit audierii postate pe site-ul Senatului SUA.

România este un 'prieten' și un 'partener strategic' al Statelor Unite, a afirmat Hans Klemm în fața Comisiei de politică externă a Senatului SUA, angajându-se să consolideze relațiile bilaterale și să susțină eforturile anticorupție.

'Sunt recunoscător și încântat de onoarea pe care președintele Barack Obama și secretarul de stat John Kerry mi-au făcut-o. Dacă voi fi confirmat în funcție, mă angajez să promovez interesele SUA și să protejez cetățenii americani, precum și să consolidez relațiile cu aliatul nostru excelent și cu partenerul nostru România', a mai spus Klemm.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 aug, 11:40
Silvia
Lucrezi part-time si castigi suplimentar!
Puteţi avea absolut tot ce vă doriţi, dacă vă doriţi cu adevărat şi dacă sunteţi gata să perseveraţi suficient de mult, pentru a face ceea ce alţii au făcut înaintea voastră ca să obţină lucruri similare. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ