Mafiile PDL ţin spatele lui Iohannis

| 17 sep, 2014

Traian Băsescu şi membri ACL Adrian Videanu, Sorin Blejnar, Radu Berceanu, Roberta Anastase şi Vasile Blaga sunt susţinătorii lui Klaus Iohannis. Un panou electoral îşi face deja apariţia în campania electorală.

Iohannis apare în centrul grupului său de susţinători. Băsescu – şef de echipă, fără imunitate din decembrie, Videanu – anchetat de DNA pentru jocurile făcute în favoarea băieţilor deştepţi din energie, şi Blejanar - anchetat de DNA pentru spălare de bani. Ce are în comun echipa lui Iohannis? Simplu, toţi sunt urmăriţi penal. Blaga este capo di tutti capi – şeful mafiei PDL.

Jocurile de campanie sunt dure dar uneori metaforele electorale au un sâmbure de adevăr şi în  acest caz binevoitorii care l-au arătat pe Iohannis înconjurat de fosta gardă a lui Băsescu fac mai degrabă un bine electoratului decât un deserviciu susţinătorilor lui Iohannis.

Citește și: Planul Iohannis-Băsescu de amânare a alegerilor a eșuat

„Un vot pentru Iohannis înseamnă un vot pentru Blaga și pentru Regina Vămilor, un vot pentru Videanu și pentru afacerile cu „băieții deștepți”. Un vot pentru Klaus înseamnă un vot pentru Roberta Anastase și pentru furtul de la legea pensiilor din Parlament, pentru Berceanu și afacerile de la Ministerul Transporturilor și de la Golden Blitz, dar și un vot pentru Blejnar și potlogăriile de la ANAF” a spus Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu în contextul creat de apariţia ineditului material electoral.

Citește și: Vladimir Ilici Iohannis - carențe culturale sau mentalitate bolșevică?

Nici Lia Olguţa Vasilescu nu se lasă mai prejos şi speculează panoul electoral pe care apare Iohannis spunând că Iohannis „s-a înconjurat de gașca de penali care l-au susținut în ultimii ani pe Traian Băsescu.”

Mai în glumă mai în serios, nu se ştie câţi români îl vor mai vota pe Iohannis când ştiu că un vot pentru el echivalează cu un vot pentru Anastase, Videanu, Băsescu, Blaga şi mulţi alţii care au terminat o guvernare grea pentru români.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 sep, 2014
cantautor
ce scria iobaga ziarista in ian 2014...nimicuri
"Vă aduceţi aminte de Forumul Economic pe care România l-a organizat la Bucureşti cu ocazia vizitei premierului chinez, Li Keqiang? Ei bine se pare că la nici 3 luni distanţă rezultatele au început să se vadă. Două companii chineze Baota Petrochemical Group şi Junlun Petroleum au semnat o scrisoare de intenţie cu administratorii judiciari ai combinatului încă aflat în restructurare. Obiectul scrisorii: participarea la privatizarea combinatului.

Vin chinezii la Oltchim. Poate gurile rele se vor grăbi să critice strategia de a deschide combinatul spre această care de dezvoltare. Naţionalişti de paie am auzit de prea multe ori ca să cădem în plasa propagandei extremiste. Câteva lucruri sunt clare.
Unu: O investiţie chineză în zonă nu va fi deloc mică.
Doi: Vor fi salvate mii de locuri de muncă dacă punem la socoteală subcontractorii şi toată industria conexă.
Trei: România va redeveni competitivă în sectorul petrochimic.
ce scrie dupa 9 luni....tot nimicuri

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ