Mai poate cineva sa depaseasca popularitatea carucioarelor 3 in 1?

| 18 ian, 18:32

Carucioarele 3 in 1 sunt cele mai cautate modele de catre proaspetii parinti, cei care considera ca raportul calitate – pret este foarte bun.

Daca atunci cand discutam despre alte produse pentru bebelusi exista intotdeauna doua tabere, despre carucioarele 3 in 1 se vorbeste intotdeauna in termeni laudativi. Motivul? Aduc o multime de beneficii, atat financiar, cat mai ales in ceea ce priveste siguranta si confortul bebelusului, doua dorinte pe care orice parinte isi doreste sa si le vada indeplinite.
Plierea foarta rapida si usoara a carucioarelor 3 in 1, in diferite forme, reprezinta unul dintre avantajele achizitionarii unui astfel de model.

Datorita functiilor multiple pe care le au carucioarele 3 in 1, ele se pot transforma simplu si usor, din doar cateva miscari, in landouri, scaune de masina sau carucioare tip scaun, pentru diferite context. Ele sunt printre cele mai sigure de pe piata, lucru care confera si mai multa incredere viitorilor parinti in a cumpara carucioare 3 in 1 mai mult decat alte modele (sport sau 2 in 1).  
Au centuri de siguranta cu prindere in 5 puncte, iar cand cel mic creste, ei pot fi prinsi cu centura de siguranta in trei puncte, pentru o mai multa libertate de miscare in timpul plimbarilor.

Majoritatea celor ce comercializeaza carucioare 3 in 1 ofera parintilor nu doar un carucior pe care il pot folosi din prima zi de viata a lui si pana la implinirea varstei de 3 ani, ci si accesorii variate, care usureaza si mai mult plimbarile cu cel mic: sac pentru iarna, cos de cumparaturi, aparatoare pentru ploaie, gentuta pentru mamica, umbrela pentru soare, dar si multe altele. Toate se potrivesc in totalitate cu modelul de carucior 3 in 1 ales de viitorii parinti si sunt extrem de utile.
Desi populare, carucioarele 3 in 1 au si un dezavantaj. Ca doar nimeni nu e perfect, nu? Pretul acestora este un pic mai mare fata de cel al restul carucioarelor de pe piata. Insa, daca ar fi sa adunam preturile componentelor, investitia va fi una cu adevarat isteata.

Atat. Un singur dezavantaj, transformat rapid in avantaj, au carucioarele pentru copii. In rest, niciun viitor parinte nu are ce reprosa unui astfel de model, astfel ca multi se intreaba daca va reusi un alt model, in curand, care sa ia putin din popularitatea carucioarelor 3 in 1.

La Noriel gasesti carucioare 3 in 1 la un pret variat, pentru toate buzunarele, colorate si de la branduri cunoscute. Pentru ca bebe este intotdeauna pe primul loc pentru noi!

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ