Mâine începe Festivalul Medieval "Turnirul Cetăţilor"

| 02 aug, 2013

Festivalul Medieval 'Turnirul Cetăţilor'  începe, sâmbătă, la Bran, pe Platoul ''Inima Reginei Maria'' şi va continua în Cetatea Făgăraşului, în 11 şi 12 august, şi în Piaţa Sfatului din Braşov în zilele de 24 şi 25 august.

Cavaleri, domniţe, meşteri artizani, spectacole de muzică medievală, lupte cu spada, grădiniţa medievală, sunt câteva dintre surprizele pregătite de organizatori.

Festivalul 'Turnirul Cetăţilor' începe sâmbătă la Bran, la ora 14.00, cu parada cavalerilor şi a domniţelor şi va continua până la ora 23.00 cu concerte de muzică medievală, teatru pentru copii, spectacole cu cai. Prima zi se va încheia cu un spectacol cu foc la ora 22.30, prezentat de Hypnosis.

Duminică, festivalul continuă de la ora 12.00 cu parada medievală şi cu concerte de muzică medievală, teatru pentru copii, spectacol cu cai şi se va încheia la ora 22.00 cu un concert de muzică medievală.

Directorul executiv al Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Braşov( APDT), Ionuţ Gliga, a declarat, pentru AGERPRES, că acest festival este unul foarte important şi are drept scop atragerea unui număr cât mai mare de turişti în judeţul Braşov.

'Sperăm ca cei care îşi vor petrece vacanţa la Braşov în această perioadă să se bucure de acest festival şi de toate evenimentele care se organizează în oraşul şi judeţul nostru. Numărul turiştilor este în creştere în judeţ, şi de aceea este necesar ca evenimentele oferite acestora să fie cât mai multe şi cât mai diversificate', a declarat Gliga.

Festivalul se află la a IV-a ediţie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ