Maior despre vizita la Oprea acasă: O definesc ca pe un eveniment privat în care nu s-au întâmplat aspecte ilegale

| 12 iun, 13:07

Ambasadorul României în Statele Unite, George Maior, a declarat luni că, în seara alegerilor prezidențiale din 2009, a fost la Gabriel Oprea acasă, dar această vizită o consideră un eveniment privat, la care nu s-au întâmplat aspecte ilegale sau neconstituționale.

"În toate acele zile ale anului 2009, inclusiv în acea zi (ziua alegerilor prezidențiale — n.r.), din punct de vedere al atribuțiilor mele legale și oficiale, acestea au fost îndeplinite conform legii. Au existat întotdeauna și există în viața unui om, chiar deținând asemenea funcții, și aspecte referitoare la elemente private. Ele nu au avut nicio legătură cu activitatea instituției ca atare. Din acest punct de vedere, și acest moment pe care îl evocați îl definesc ca pe un eveniment privat la care am participat, în care nu s-au întâmplat aspecte pe care să le sesizez ca fiind ilegale, neconstituționale și chiar conform unor standarde de moralitate din punct de vedere al funcționării instituțiilor și persoanelor care reprezintă acele instituții, nici din acest punct de vedere, nu am ce să îmi reproșez. Acest moment îl definesc ca pe un eveniment privat", a spus Maior, fost director al SRI, în cadrul audierilor la Comisia parlamentară de anchetă privind alegerile prezidențiale din 2009.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ