Un nou mall în Bucureşti. Victoria City Lifestyle, gata în 2014

| 25 apr, 2013

Benevo Capital, cu acţionari canadieni, începe în acest an construcţia unui nou mall în Bucureşti, pe fosta platformă Textila Dacia. Deschiderea centrului comercial este programată pentru trimestrul al treilea din 2014.

Benevo Capital, cu acţionari canadieni, începe în acest an construcţia unui nou mall în Bucureşti, pe fosta platformă Textila Dacia.

Centrul comercial, denumit Victoria City Lifestyle, va avea o suprafaţă de 68.000 de metri pătraţi. Dezvoltatorii estimează un grad de ocupare de 70% până la mijlocul verii, având în vedere contractele semnate până acum cu retailerii.

Proiectul a fost anunţat încă din 2010, când dezvoltatorul spunea că a încheiat contracte de închiriere cu Cora şi Cinema City, însă de atunci compania nu a mai comunicat nimic legat de această investiţie.

"Benevo a adăugat echipei de management şi consiliului consultativ câteva nume importante, care vor întări poziţia companiei în extinderea în Kiev şi solidificarea poziţiei în Bucureşti. De asemenea, vom lansa în mai un fond de investiţii cu un capital de 100 de milione de dolari. În plus, Benevo a încheiat recent şi un acord de finanţare cu Alpha Bank", a declarat Michael Topolinski, directorul executiv şi unul din fondatorii Benevo Capital.

Compania mai dezvoltă în parteneriat cu fondul sud african NEPI, un proiect de retail pe amplasamentul fostei uzine Vulcan din zona Progresul din Bucureşti, unde Carefour va deschide un hipermarket. În total, compania va dezvolta 94.000 metri pătraţi de spaţii comerciale, investiţiile pentru construcţie fiind estimate la peste 200 de milioane de euro.

Benevo l-a adus în consiliul consultativ pe Ali Ergun Ergen, fostul şef de la Anchor Grup şi de la Băneasa Shopping City. De asemenea, din echipa Benevo mai fac parte Mathieu De Bruin, fostul director exectiv al dezvoltatorilor imobiliari Multi Development and Arricano Real Estate în Ukraine şi Blake Horsley, care a condus anterior departamentul de investiţii al Colliers România.

Victoria City Lifestyle Retail Center este dezvoltat în parteneriatr cu firma CD Capital Partners, tot cu acţionari canadieni.
Prin intermediul grupurilor de companii din România, Benevo Capital a investit pe piaţa locală de retail şi rezidenţială din anul 2007.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ