Mănânci crenvurşti? Clipul acesta te va pune pe gânduri dacă o să o mai faci

| 20 mar, 2014

Discovery Channel a filmat într-o fabrică din Statele Unite cum este produs hot dog-ul, o gustare la care mulţi apelează atunci când le este foame şi nu au timp să meargă la restaurant. Imaginile vor părea cu siguranţă dezgustătoare.

După cum se vede în imaginile filmate de Discovery Channel pentru emisiunea „Cum se fabrică?”, hot dog-ul este făcut din carne procesată, care arată ca o pastă. Resturile de carne de porc şi de vită, rămase după tăierea celor mai bune bucăţi pentru friptură, sunt băgate într-o maşină specială şi tocate până când ajung ca o pastă, scrie descoperă.ro.

Apoi sunt adăugate resturi de carne de pui. Se pune sare şi condimente, iar apoi apă, rezultatul fiind ceva care seamănă ca aspect cu noroiul.  Se pune sirop de porumb, pentru un gust mai dulce, iar amestecul astfel obţinut se trece printr-un alt aparat, pentru obţinerea unei paste mai fine.

Pentru un gust mai bun, căânatul este supus unui „duş de fum” şi înmuiat în apă sărată, înainte a fi ambalat.

Într-un singur schimb, angajaţii unei fabrici pot produce 2,5 milioane de hot dog.

 

Tag-uri: crenvurşti, hot dog
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ