INCIDENT MANIFESTAȚIE COTROCENI. A fost identificat agresorul jurnalistului

| 11 aug, 2014

INCIDENT MANIFESTAȚIE COTROCENI. Poliţia Capitalei a identificat în cursul serii de duminică agresorul jurnalistului unui post de televiziune, informează Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti printr-un comunicat transmis AGERPRES.

INCIDENT MANIFESTAȚIE COTROCENI. Agresorul a fost condus la sediul Secţiei 22 în vederea continuării cercetărilor, precizează sursa citată.

''Poliţia Capitalei a identificat în cursul acestei seri agresorul jurnalistului unui post de televiziune. Acesta a fost condus la sediul Secţiei 22 în vederea continuării cercetărilor. Pentru identificarea persoanei, Poliţia Capitalei a beneficiat şi de sprijinul Jandarmeriei Române'', se arată în comunicatul citat.

CITEȘTE ȘI: Traian Băsescu: Nu am putut desprinde imaginea Ioanei Petrescu de cea a fiicelor mele, o tratez cu respect

 

În zona Palatului Cotroceni a avut loc duminică o manifestaţie publică, în intervalul 16,30-19,30.

Potrivit Jandarmeriei, numărul persoanelor prezente la manifestaţie a oscilat de la câteva zeci la aproximativ 4.000, context în care şi dispozitivul prezent la faţa locului a fost adaptat permanent, conform procedurilor legale în vigoare.


CITEȘTE ȘI: Un nou episod din Crin şi obsesia pentru Cotroceni


''Marea majoritate a participanţilor la acţiunea publică din Bucureşti s-a manifestat paşnic. În mod izolat, a existat o persoană care s-a comportat violent, agresând o echipă de jurnalişti aflată în mijlocul manifestanţilor, context în care dispozitivul de jandarmi a fost suplimentat. Referitor la această persoană, Jandarmeria a luat deja toate măsurile pentru identificarea şi sancţionarea acesteia, conform legii'', preciza Jandarmeria la finalul manifestării.

 

CITEȘTE ȘI: Periculos – președintele României a pierdut contactul cu realitatea

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ