Marea împăcare din showbiz s-a produs! Nimeni nu le mai dădea vreo şansă

| 10 iun, 19:35

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au împăcat în urmă cu două săptămâni, în mare secret, fără ca nimeni să ştie despre idila lor. Foştii soţi şi-au mai dat o şansă, iar asta pentru că nu puteau să stea unul fără celălalt.  Surse din anturajul lui Victor Slav au declarat, însă, pentru Spynews.ro că fostul "băiat de la meteo" şi roşcat formează din nou un cuplu.

"Iubirea dintre ei este prea mare ca să poată trăi unul fără celălalt", au declarat, pentru Spynews.ro, surse din anturajul celor doi. Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au ales să treacă peste toate problemele care le-au umbrit relaţia, să nu mai bage în seamă gura lumii şi să trăiască doar pentru ei. Astfel, îndrăgostiţii preferă să ţină ascunsă idila dintre ei, fără ca alte persoane să mai comenteze pe marginea relaţiei lor.

"Ei s-au iubit mereu, nu a existat o zi în care să nu-şi vorbească. Atât Victor, cât şi Bianca nu pot rezista fără să ştie unul de celălalt. Măi, când există o iubire ca a lor, treci peste orice, nu contează ce e în jur. Aşa s-a întâmplat şi în cazul lor. S-au gândit cât s-au gândit, s-au tatonat, iar în final au rămas tot împreună. De data asta vor ca această relaţie să fie doar pentru ei, să nu mai discute despre ce fac", a declarat o sursă din anturajul lui Victor Slav, pentru Spynews.ro.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au cunoscut în platoul emisiunii "Dansez pentru tine" şi nu mult le-a luat până când cei doi au fost împreună. Cei doi au fost iubiţi timp de trei luni, iar apoi au ales să-şi pună pirostriile. Căsnicia lor a durat doar şase luni, după care au divorţat. Între cei doi s-a produs o răceală, iar atunci, debusolată, roşcata s-a întors în braţele lui Adrian Cristea, fostul iubit, cu care a avut o escapadă la Paris.

Victor şi Bianca au divorţat după acest episod, însă dragostea dintre ei nu s-a stins. Aşadar, după dese despărţri şi împăcări, în cele din urmă, tot împreună au rămas.

 

Citeşte şi: Conflict între vedete, cum se sabotează una pe alta

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ