Marele DEFECT al prezidenţiabilului Klaus Iohannis, în opinia lui Firea

| 07 oct, 2014

Purtătorul de cuvânt al campaniei prezidenţiale a PSD, Gabriela Firea, a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, că în toate statele civilizate cei care doresc să ajungă preşedinţi provin din familii complete, sunt căsătoriţi, au copii, nepoţi, au trecut prin toate etapele vieţii, iar candidatul ACL nu îndeplineşte toate aceste condiţii. După părerea Gabrielei Firea, Klaus Iohannis ar trebui să înfieze un copil.

Firea a făcut o comparaţie între candidaţii PSD şi PNL la prezidenţiale, Victor Ponta şi Klaus Iohannis, susţinând că, dacă primul are doi copii, cel de-al doilea preferă să afirme că pune mai mult preţ pe investiţiile în imobiliare decât pe cele în educaţia copiilor.

'Din punctul meu de vedere, a fi un bun familist înseamnă nu doar a fi căsătorit, ci şi a avea copii. Dacă Dumnezeu nu m-ar fi ajutat să am doi copii şi acum să fiu din nou însărcinată, aş fi înfiat, pentru că eu nu concep viaţa fără copii. Nu eşti un om complet fără să creşti un copil şi consider că mai ales acea afirmaţie pe care a făcut-o, să spunem din greşeală, dar ea rămâne în spaţiul public, şi anume, că neinvestind în educaţia copiilor a investit în imobiliare, dl. Iohannis practic a spus ceea ce gândea, că, într-un fel, pune mai mult preţ pe investiţia în imobiliare decât în educaţia copiilor. Victor Ponta este un bun familist, este căsătorit, are un băiat, Andrei, are o fetiţă, Irina, şi sunt convinsă că-şi mai doresc Daciana şi Victor copii şi eu le urez, ca mamă deja a trei copilaşi, să mai aibă', a spus Gabriela Firea.

În opinia acesteia, Klaus Iohannis ar fi putut înfia un copil.

'Nu toată lumea poate să aibă în mod natural copii, pentru că pot să apară probleme de sănătate, dar poţi să înfiezi un copil dacă vrei să ai o familie completă din toate punctele de vedere şi mai ales că, din perspectiva financiară, nu cred că se punea problema ca familia Iohannis să nu poată să îngrijească unu-doi copii. Eu am prieteni de familie care nu au putut avea biologic copii, din motive de sănătate, şi au înfiat. Un părinte este mult mai atent, mult mai sensibil la viaţa celor din jur, pentru că se gândeşte la viaţa propriilor copii. Şi, din punctul meu de vedere, este mult mai bun la suflet atunci când creşte un copil de la primele zile până la maturitate. Sunt nişte etape ale vieţii pe care un om fără copii, un om care trăieşte într-o casă rece (...) nu are cum să le simtă şi îţi marchează psihologic întreaga existenţă. Toate familiile din România nu candidează la prezidenţiale, în toate statele civilizate cei care doresc să ajungă preşedinţi provin din familii complete, sunt căsătoriţi, au copii, au nepoţi, au trecut prin toate etapele vieţii. Toate familiile din România nu au aceste aspiraţii să ne conducă pe noi toţi ceilalţi, românii, laolaltă', a spus Gabriela Firea, întrebată dacă lipsa unui copil este un defect pentru toate familiile din România. Întrebată dacă acesta ar fi un defect pentru un viitor preşedinte, ea a răspuns: 'Categoric'.

Citeşte şi: Declaraţie SURPRINZĂTOARE a Gabrielei Firea despre Klaus Iohannis

Senatoarea PSD mai consideră că liderul liberalilor, Klaus Iohannis, nu se va retrage 'cu siguranţă' din cursa prezidenţială, pentru că 'are de apărat structurile mafiote care îl susţin din spate'.

'Pentru că dumnealui de cine este susţinut? De cei care au grave probleme cu justiţia şi care au guvernat ţara în mod păgubos. Sunt peste 300 de rapoarte ale Corpului de Control al Primului-ministru cu privire la foşti demnitari ai PDL, iar ei acum îl susţin şi îl împing, practic, de la spate pe Klaus Iohannis să preia puterea ca să-i protejeze şi pe ei', a argumentat Gabriela Firea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ