MARELE MISTER pe care o femeie în pragul MORȚII i-l dezvăluie nepotului său

| 14 iun, 2014

O bunica bolnava de cancer i-a dat un raspuns emotionant nepotului sau, in momentul in care acesta a intrebat-o daca ii este frica de moarte.

O bunica bolnava de cancer i-a dat un raspuns emotionant nepotului sau, in momentul in care acesta a intrebat-o daca ii este frica de moarte. Femeia i-a aratat un pasaj din cartea sa preferata, text care sintetiza perfect sentimentele sale. Pasajul este din "Masura timpului" de Mitch Albom, potrivit gandul.info.

"Doar omul masoara timpul (...) Si din aceasta cauza doar omul sufera de o frica paralizanta pe care nu o indura nicio alta creatura. Frica de trecerea timpului", scrie autorul. Nepotul femeii a postat o poza cu pasajul respectiv pe reteaua Reddit, in urma cu noua luni, dar si o poza cu bunica si mama sa, in urma unei operatii.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ