Maria Șarapova, declaraţie NEAŞTEPTATĂ despre RUSIA

| 24 mar, 16:57

Jucătoarea de tenis Maria Șarapova, numărul 2 mondial, câștigătoare a cinci turnee de Mare Șlem și cea mai bine plătită sportivă din lume, a declarat pentru CNBC că nu va întoarce niciodată spatele Rusiei, țara în care s-a născut și din care a plecat în SUA când avea 7 ani, scrie Reuters.

Cu 32 de milioane de dolari câștigate din premii, cărora li se adaugă bani veniți din sponsorizări, propria sa afacere și un prieten celebru, jucătoarea pare imaginea visului american. Uneori este ușor să uiți că Șarapova este rusoaică, până când la conferințele de presă de după meciuri o auzi vorbind în limba sa maternă.

Șarapova respinge ideea că va renunța la pașaportul rusesc pentru unul american, cum a făcut celebra jucătoare cehă Martina Navratilova la începutul carierei sale. Ea a declarat că moștenirea rusească i-a modelat instinctele și a evocat, printre altele, mentalitatea de a nu renunța niciodată.

Șarapova evoluează în continuare pentru Rusia în Fed Cup, iar anul trecut a purtat torța olimpică la Jocurile de la Soci.

Jucătoarea a vorbit și despre marea ei rivală, americanca Serena Williams, liderul mondial, despre care a spus că este "la apogeul carierei".

"Cred că nimeni în lumea tenisului nu și-ar fi închipuit că peste 10 ani vom fi în continuare rivale. Cred că este o poveste incredibilă", a afirmat rusoaica.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ