Maria Grapini continuă GAFELE pe Facebook. Ce ne doreşte europarlamentara de Anul Nou

| 31 dec, 2014

Europarlamentarul Maria Grapini s-a remarcat prin gafele gramaticale, pe care le face în postările de pe pagina sa de Facebook.

Europarlamentara a scris în penultima zi a anului 2014: "Buna dimineata! Ultimile pregatiri inainte de Revelion! Sa ne pregatim dorintele,boabele de struguri...si sa nu uitam sa imbracam ceva nou!".

Maria Grapini a recidivat și-n ultima zi din an. "Ultima zi a anului 2014! A fost greu, a fost usor?!Cred ca putem sa ne amintim de realizarile personale si ale familiei,cred ca putem sa multumim ca suntem sanatosi! Eu va doresc sa aveti parte de un An mai bun si cu sanatate.Sa aveti parte de mai multa liniste si de multe vise implinite.Cred ca nu trebuie sa uitam sa fim si noi mai buni,mai intelegatori,mai implicati! Va doresc multa putere sa le puteti face pe toate. La multi ani!", a scris Maria Grapini, în 31 decembrie.

Europarlamentara ne dorește "vise împlinite", ceea ce nu poate fi tocmai o urare de bine. Dacă visele sunt urâte, nu cred că și-ar dori cineva să i se împlinească. Visele sunt cele pe care le avem noaptea, visurile fiind idealurile în viață.

Lipsa blancului după punct, virgulă, semnul exclamării sau semnul întrebării nu mai este luată în considerare ca gafă în postările europarlamentarei. Deși este o greșeală gramaticală, blancul fiind stabilit în DOOM un semn de punctuație, este o obișnuință. Europarlamentara lipește întotdeauna literele de orice semn de punctuație.

Maria Grapini cunoște criticile și spune că era olimpică la limba română, pe care o cunoaște exemplar.

 

Tag-uri: Maria Grapini
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ