Marian Oprișan: Victore, vino urgent acasă!

| 26 iun, 08:20

După Liviu Dragnea, un alt lider important, Marian Oprişan, îi cere premierului să se întoarcă în ţară cât mai repede şi spune că rămânerea la guvernare ar trebui discutată cât mai curând în forurile statutare ale partidului.

"Victor Ponta trebuie să se întoarcă de urgenţă în ţară! Datoria lui e să se întoarcă urgent şi să spună clar ce are de gând să facă. Dacă Victor Ponta nu înţelege, nu e bine”, a spus Marian Oprișan la Realitatea TV.

El a mai spus că Victor Ponta trebuie "să se întoarcă la post imediat" deoarece "lucrurile nu merg bine pentru partid şi guvernare".

Oprișan spune că nu i se pare în regulă colaborarea cu președintele Iohannis și crede că PSD-ul ar fi făcut mai bine să-i lase toata puterea președintelui de la 1 iunie decât să aibă acest gen de coabitare.

Totodată, baronul de Vrancea îl atacă pe președintele Iohannis pe care-l compară cu Traian Băsescu și-l acuză că și-a dorit toată puterea de la început spunând că vrea propriul guvern.

Miercuri seară, coordonatorul PSD, Liviu Dragnea, spunea că în partid există "o stare de dezorientare în organizaţii" şi că ar fi bine ca Victor Ponta "să încerce să facă un efort, chiar dureros" să se întoarcă.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 iun, 09:14
Palada Pufosul
MESAJ DEVASTATOR:VRANCEA
vino.repede.acasa.neicusorule.camarila.este.atacata!!!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ