Marian Oprişan: Întoarcerea lui George Maior în PSD ar fi un mare câştig. Ar fi bine dacă ar ocupa o funcţie de conducere

| 26 feb, 18:22

Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, a declarat că în cazul în care fostul şef al SRI George Maior s-ar întoarce în PSD ar fi un mare câştig pentru social-democraţi şi ar fi bine dacă ar ocupa o funcţie de conducere, potrivit Agerpres.

Întrebat dacă vede posibilă preluarea şefiei Consiliul Naţional de către George Maior, el a spus că orice membru al partidului are dreptul de a alege şi de a fi ales, precizând însă că fostul şef al SRI ''deocamdată'' nu s-a întors în PSD.

"Orice membru al PSD are dreptul de a alege şi de a fi ales. Dar, deocamdată, George Maior nu s-a întors în PSD. Eu mi-aş dori să se întoarcă. Ar fi un mare câştig pentru PSD", a spus Oprişan.

De asemenea, întrebat dacă în cazul în care George Maior s-ar întoarce în partid ar trebui să ocupe o funcţie de conducere, el a răspuns: "Este bine, dar cel mai bine ar fi să îl întrebaţi pe George Maior".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ