Marian Petrache: Statutul PNL va fi modificat. Dacă ai probleme cu justiţia, la revedere

| 24 apr, 16:40

Secretarul general al PNL, Marian Petrache, a declarat vineri, la Botoşani, că toţi membrii partidului care au probleme în justiţie vor fi sancţionaţi de partid în urma modificării statutului formaţiunii.

 

Potrivit acestuia, Consiliul Naţional al PNL, care se va reuni în luna mai, va modifica Statutul partidului, care va prevedea sancţiuni pentru toţi membrii care sunt urmăriţi penal sau condamnaţi, transmite Agerpres.

'Cei asupra cărora începe urmărirea penală îşi pierd în primă fază funcţiile politice. Cei care sunt condamnaţi în prima instanţă îşi pierd calitatea de membru temporar. Sunt mai mulţi paşi care sunt indicaţi cu claritate, astfel încât să nu fie niciun dubiu', a afirmat Petrache.

Acesta subliniat că sancţiunile vor fi dictate în cazul oricărui membru, indiferent de fapta săvârşită. 'De data asta nu mai e cu corupţie şi fără corupţie. Indiferent de faptă. Dacă eşti condamnat, la revedere!', a adăugat secretarul general al PNL.

Petrache a participat, vineri, la Botoşani, la prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean al vechiului PNL, în calitatea sa de preşedinte interimar al filialei.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ