Marian Vanghelie a tras pe sfoară PSD-ul şi l-a îngropat în datorii

| 24 mar, 08:34

Marian Vanghelie a fost exclus din PSD şi a plecat pârjolind câmpiile. Fostul edil al sectorului 5 este acuzat de DNA că a luat cea mai mare şapgă din politica românească (aproape 90 de milioane de euro în 8 ani) a uitat să-şi achite cotizaţia în ultimii ani şi a lăsat partidul cu datorii de 65.000 de lei, susţine urmaşul său la conducerea PSD Sector 5.

„Domnul Vanghelie nu a plătit cotizația legală către trezoreria partidului din ultimii doi ani și jumătate. Între timp, din donații și cotizații, am reușit să achităm această sumă. Când am preluat interimatul de la Sectorul 5 nu am găsit niciun act, arhivă sau ștampilă la sediu”, a declarat, președintele organizației PSD Sector 5, Cristian Rizea, pentru evz.ro.

Vanghelie a acumulat datorii de aproximativ 400.000 de euro şi la RA-APPS, din partea organizației PSD București. Aceste datorii sunt pentru sediul PSD de la Piața Universității, clădire aflată în proprietatea statului. „Vom încerca să recuperăm de la Vanghelie această sumă pentru că el este semnatarul tuturor facturilor. De la 1 februarie am renunțat la acel sediu”, a declarat președintele PSD București, Ecaterina Andronescu.

Citeşte şi: Liviu Dragnea TORPILEAZĂ PARLAMENTUL: Scoatem orice fel de imunitate!

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ