Marian Vanghelie, ATAC la Ponta: Este un rău pentru partid. Alegerea lui Dragnea, un câştig

| 23 iul, 11:55

Marian Vanghelie crede că alegerea lui Liviu Dragnea la şefia interimară a PSD este "un câştig" pentru partid. Vanghelie îl atacă dur pe Victor Ponta, spunând că acesta a fost "un rău" pentru PSD.

Marian Vanghelie a comentat, joi, alegerea lui Liviu Dragnea ca preşedinte interimar al PSD.

"Cred că este un câştig pentru PSD, în primul rând schimbarea domnului Ponta. Plecarea domnului Ponta şi a domnului Ghiţă şi a scăpa ca domnul Oprea să mai tină PSD în mână, ăsta e un mare câştig pentru PSD.

Îi felicit pe toţi că au reuşit să facă echipă. Chiar şi Valeriu Zgonea a reusit să fie alături de Dragnea si să facă echipă cu el să schimbe ce a fost mai rău în ultimii 10 ani la PSD. Nu a existat niciodată aşa ceva", a spus Vanghelie, potrivit Romania TV.

Vanghelie a adăugat că nu a avut niciun rol în alegerile de miercuri de la PSD.

"Nu m-a interesat in acest moment sa influențez nicio decizie. Inseamnă că tot ce m-am bătut eu in acesti ani... că şi oamenii din PSD gândeau la fel de mine, dar le era frică. Prin vot s-a demonstrat că gandeau la fel ca mine, ca Victor e un rau pentru partid, dar nu aveau puterea se să exprime (...) La vot pleci acasa daca nu stii sa te comporti cu oamenii", a precizat edilul, care a refuzat să spună daca ia în calcul o revenire în PSD.

Întrebat dacă intenţionează să mai candideze la viitoarele alegeri locale, Vanghelie a spus: "Haideţi să vedem ce zic oamenii şi sa vedem cum consideră oamenii toate lucrurile care s-au intamplat. Cel mai important e să vedem părerea oamenilor... Dacă vreau să fac ceva, mă interesează ce cred oamenii".

 

 

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ