MARIAN VANGHELIE, permisie de două zile pentru nașterea fetiței sale

| 03 sep, 09:33

Primarul suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, care a primit o permisie de două zile, în zilele de 3 şi 4 septembrie, pentru a participa la nașterea fetiței sale Maria, a spus într-o intervenție telefonică la postul B1 TV că problemele politice sunt acum pentru el pe locul doi.

"Nu vreau să fac nimic anormal. Numai lucruri normale vreau să fac (în cele două zile de permisie). Nu am încercat să sărim calul, ci pur și simplu să particip la acest eveniment și să îmi înregistrez copilul. În rest nimic altceva", a spus Vanghelie.

Întrebat dacă are de gând să mai candideze pentru Primăria Sectorului 5, Vanghelie a spus că "problemele politice sunt acum pe locul doi".

"Ca să fac o glumă, am mai spus eu asta, că din politică nu ieși decât cu picioarele în față, așa a spus Iliescu. Acum fiecare preia cum se gândește. Cine crede că mă poate scoate pe mine din peisajul politic doar pentru că nu-i place de mine se înșeală. Sunt 100% convins că din cauza politicului (am ajuns aici)", a spus Vanghelie.

De asemenea, primarul suspendat al Sectorului 5 a mai spus că, dacă peste 20 de ani România este la fel din punct de vedere politic, nu și-ar sfătui fata să intre în politică, în cazul în care aceasta și-ar dori acest lucru.

"Dacă nu se schimbă nimic în România, nu cred că trebuie să facă politică. Cred că dacă esti un om normal nu îți indemni copilul să facă politică în România la cum se face acum", a mai spus acesta.

Iubita lui Vanghelie, Oana Mizil, va naşte zilele acestea primul copil al cuplului, iar acesta va putea merge să-şi înregistreze fetiţa la primărie, grație permisiei de două zile pe care a primit-o. 

Edilul este judecat în arest la domiciliu din iulie în dosarul în care este acuzat că a atribuit preferenţial contracte de achiziţii publice, în schimbul unui "comision" de 20%.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ