Marian Vanghelie s-a dezlănţuit: A ameninţat jurnaliştii că le rupe picioarele şi îi bagă în spital

| 21 oct, 2014

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, s-a dezlănţuit la adresa jurnaliştilor după ce a luat masa alături de Mircea și Mihaela Geoană, dar și iubita acestuia, Oana Mizil.

Marian Vanghelie insotit de actuala sa iubita, Oana Niculescu Mizil, au cinat in oras alaturi de sotii Mircea si Mihaela Geoana, la un restaurant cu specific asiatic, din zona Floreasca.

La iesirea din restaurant, Vanghelie a aflat că a fost fotografiat de paparazzii Wowbiz. În timp ce jurnalistii WOWbiz.ro ii filmau pe sotii Geoana, Vanghelie a pornit pe urmele lor, iar la o intersectie mai intunecata i-a ordonat soferului sa blocheze jurnalistii cu masina. Nervos, edilul s-a dat jos de pe scaunul din dreapta si s-a dezlantuit:

 

Marian Vanghelie: Ce e, ma, de ce ne urmariti?
Paparazzi: Buna seara. Cine va urmareste? Nu v-am urmarit.
M.V.: De ce ne urmariti, ma? Baa, il arestam pe Ghita?!!, Ba, f...ti m..tii m..ii!? Il arestam pe Ghita, ma? Fu..va m..tii-n gura cu Ghiţă si cu Ponta al vostru! Baa, stii ce sa.. 'm...iti rupem picioarele, ma! Fii atent ce-ti spun: ca am sapte masini pe voi acum, am trimis! Daca va mai prind o data, va bag in spital!
P: Ne scuzati.
M.V. Baa, da-te dracu-n m..tii m..ii!

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ