MĂRIOARA ZĂVORANU, viaţă demnă de telenovelă. CE făcea cu bărbaţii mama OANEI ZĂVORANU

| 06 mai, 20:10

Femeia în vârstă de 67 de ani a avut o poveste de viaţă demnă de un scenariu de telenovele, căci Marioara Zăvoranu s-a iubit cu mulţi bărbaţi, i-au murit două copile, iar fiica ei, Oana, are oficial doi taţi.

Poate părea nefiresc că Oana Zăvoranu are doi taţi, pe Ioan Bănicioiu şi pe Nicolae Zăvoranu. Acest lucru se datorează unei decizii luate de mama vedetei, Marioara Zăvoranu, a cărei poveste de viaţă este una romanţată, desprinsă parcă dintr-o telenovelă.

Femeia a fost abandonată de mama ei într-un tren, unde a fost găsită de familia Radu, care a adoptat-o. La doar 16 ani, Marioara a fugit de acasă şi s-a căsătorit cu Nicolae Zăvoranu, “Ţuţu”, cum îl alintau prietenii.

Când acesta a plecat să îşi efectueze stagiul militar obligatoriu, femeii i-a picat cu tronc un alt bărbat, un coleg de liceu de-al ei, Şerban Gheorghiade. Au făcut împreună doi copii, fete gemene: Carmen şi Adriana. Cu o aşa “ispravă”, Zăvoranu a decis să divorţeze de femeia care nu l-a mai aşteptat să se întoarcă din armată. Cum cu tatăl gemenelor nu avea casă, Marioara Zăvoranu s-a mutat cu fetiţele la părinţii ei.

Citeşte şi: PEPE îi vine de hac Oanei Zăvoranu! Fostul soţ i-a pregătit o surpriză URÂTĂ

Într-o vară, pe Litoral, Marioara avea să îl cunoască pe Ioan (Nelu) Bănicioiu, care, la vremea aceea, avea în gestiune o discotecă în staţiunea Jupiter.

“Tata mi-a spus că era frumoasă, dar avea o atitudine de «golancă pusă pe căpătuială ». Prima oară când a văzut-o era în Jupiter, la o discotecă pe care el o avea în gestiune pentru perioada sezonului estival. Stătea la bar cu ţigara în mână, picior peste picior. Avea atunci o vârstă extrem de fragedă, până în 18-19 ani. S-a îndrăgostit de ea”, povestea acum câţiva ani Oana Zăvoranu, scrie libertatea.ro.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 mai, 20:22
Stela
Venit suplimentar -munca la domiciliu
Aceasta oferta s-a transformat deja intr-un fenomen, datorita seriozitatii noastre! NU este necesara nici un fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
08 mai, 15:18
stefan
Va puteti depasi frica de esec, mergand cu incredere actionand ca si cum ar fi imposibil sa esuati. Cautam urgent colaboratori part-time care vor sa castige bani in timpul liber intr-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract cu comision, Pentru mai multe detalii, trimiteti mesajul ''PROIECT'' la adresa de email: [email protected]
07 mai, 13:03
Porcusorul de Guineea
Din cocos nu faci gaina
Nici din c.rva,gospodina.
Ce facea Marioara cu barbatii?
Pai cam ce face si fii-sa (VIP Oana):
giugiukaaa !!
07 mai, 08:03
Oli
locuri de munca
Cautam colaboratori pentru publicare anunturi.
Se lucreaza comod de acasa maxim 3 ore pe zi ,in functie de abilitati.
Cerinte:
calculator
conexiune internet
cunostinte minime PC
seriozitate
atentie la detalii
rabdare
perseverenta
nu este necesara experienta
Instruire gratuita oferita prin lectii transmise prin mail.
Veti trece mai intai prin instruire,apoi daca doriti o sa incepeti sa lucrati.
Program part-time ,prin care se castiga 300 dolari pe luna
Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice.
Se incheie contract legal de munca.
Pentru informatii trimiteti textul”INFO” la adresa de mail :[email protected]
Oferim si solicitam seriozitate!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ