Marius Dunca, ANPC: Sunt de trei ori mai multe reclamaţii venite de pe litoral

| 14 aug, 2014

Marius Dunca, Presedintele Autoritatii pentru Protectia Consumatorilor, a declarat că în prezent există de trei ori mai multe reclamatii venite de pe litoral, pe zi, fata de anul trecut. Şeful ANPC a precizat că au fost date amenzi totale de circa 700.000 de lei pentru restaurante si hoteluri.

"Sunt mai multe reclamatii decat in alti ani; avem legate de mediul online pentru ca au fost achizitionate bilete la hoteluri iar clientii, in momentul cand au ajuns, au gasit camerele ocupate sau alte conditii decat cele prezentate pe site si automat ne-au sesizat", a declarat Marius Dunca, conform euractiv.ro.

- Daca anul trecut aveam in medie 4-5 reclamatii pe zi, doar pe litoral, anul acesta ajungem la 10-15 reclamatii si sesizari din partea consumatorilor. Dar, fiind la dispozitia lor 12 ore pe zi am reusit sa solutionam si am vazut si o deschidere din partea operatorilor economici.

Citeşte şi: ANPC: 19 tone de carne au fost retrase de pe piaţă

Pot intelege orice, dar nu inteleg cand operatorii economici pun in pericol sanatatea consumatorilor. Nu pot sa inteleg produsele expirate care pun in pericol sanatatea noastra si a familiilor noastre.

Sanctiunile se ridica numai pe litoral, pana in prezent, la 700.000 de lei.

Tag-uri: ANPC, Marius Dunca
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ