Marius Striblea: MOTIVUL incredibil pentru care Elena Udrea e considerată PERICOL PUBLIC

| 02 apr, 12:36

Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, a declarat că fostul ministru este considerat pericol public de către procurori întrucât a făcut parte dintr-un guvern care a tăiat pensiile şi salariile.

Iar acestea nu sunt argumente ce ar fi conectate cu dosarul, cu motivul pentru care este investigată Elena Udrea.

“Procurorii nu reclamă starea de arest, deci Elena Udrea poate fi investigată şi la domiciliu. Procurorii pot să considere pericol public pe oricine. Cu noul Cod Penal, opinia publică poate fi manipulată astfel încât să se considere că şi un copil nou născut poate fi considerat pericol public, în ideea că va creşte mare şi va deveni pericol. Iar procurorii au afirmat că Elena Udrea este pericol public pentru că a făcut parte dintr-un guvern care a tăiat pensiile şi salariile. Noi am spus că acestea nu sunt argumente juridice. Procurorii se bazează exclusiv pe afirmaţia lui Nastasia. Am ajuns într-un stat în care cel acuzat trebuie să-şi probeze nevinovăţia, când procurorii trebuie să demonstreze vinovăţia. Repet, în acest dosar există doar o afirmaţie a lui Nastasia despre o genată cu bani. În rest sunt fabulaţii ale presei”, a afirmat Striblea.

Citeste si: BĂSESCU, bălăcărit şi târât prin noroi de un membru CNA: "Totul îți pute. DUDUIA TA..."

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ