Mărturisirea INCREDIBILĂ a unui copil: "Am fost în rai și l-am văzut pe Iisus"

| 29 sep, 2014

Cu două luni înainte de cea de patra lui aniversare, Colton Burpo a suferit o operație de îndepărtare a apendicelui, în urma căreia era să își piardă viața.

 

În timp ce se afla pe masa de operație, apendicele băiatului a explodat, punându-i viața în pericol. Din fericire, cel mic a supraviețuit.
La patru luni de la această întâmplare, părinții au început să observe că se întâmplă ceva ciudat cu cel mic. Existau câteva semne că băiatul s-a schimbat, însă a durat ceva timp până ca părinții să înțeleagă adevărul. Primul lucru ieșit din comun s-a întâmplat la ieșirea din spital. Cei doi au găsit acasă un teanc de BANI cu care au plătit spitalizarea băiețelului în vârstă de numai 4 ani.

 

Într-o zi, în timp ce părinții îl certau pe Colton pentru că își dădea jucăriile altor copii, cel mic s-a scuzat spunând că Iisus i-a cerut să se poarte bine. Câteva săptămâni mai târziu, în timp ce participa la o înmormântare, înainte ca sicriul să fie băgat în groapă, copilul a strigat: „Nu poate merge în Rai dacă nu îl are pe Iisus în inimă!”. Toți au rămas șocați și l-au întrebat ce se întâmplă. Colton le-a povestit atunci că, în timp ce se afla pe masa de operație, a mers în Rai și L-a întâlnit pe Iisus, în brațele Căruia a stat și a ascultat cântecele îngerilor.

 

Din descrierea băiatului, Fiul Lui Dumnezeu purta barbă și coroană, avea ochi frumoși, de culoarea mării, care străluceau. Iisus stătea la Dreapta Tatălui care este prea greu de descris, conform spuselor băiatului, și lângă Duhul Sfânt ce avea o culoare albastră.
Colton i-a văzut în Cer și pe Sfântul Ioan Botezătorul, dar și pe Fecioara Maria. Toți aveau aripi, în afară de Iisus. Băiatul mai spune că în Rai erau copaci, animale și o mulțime de oameni. Părinții au fost de părere că cel mic a auzit de undeva despre toate aceste lucruri, pentru că ei nu îi povestiseră niciodată.

 

Copilul a mai spus că Iisus avea semne roșii pe mâini și pe picioare, rămase din momentul crucificării. Toți au crezut că băiatul are halucinații sau o imaginație extrem de bogată.
Destăinuirile lui au continuat prin afirmația că acolo și-a întâlnit sora. Într-adevăr, copilul avea un frate și o soră, dar Colton nu se referea la aceștia, ci la fetița care murise în pântecele mamei sale. Apoi a identificat într-o fotografie un stră-străbunic ce murise la vârsta de 29 de ani. Colton a adăugat că „în Rai nu există oameni bătrâni. Toți sunt tineri.”

După această experiență de viață s-a realizat un film care îl are pe Colton în rolul principal. Acum, băiatul are 14 ani, dar încă își amintește perfect călătoria în Rai.

 

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ