"Mărturisirea" lui Robert Turcescu a generat peste 2.400 de apariții în mediul online

| 23 sep, 2014

Dezvăluirea jurnalistului Robert Turcescu a fost intens dezbătută în mass media. mediaTRUST, unul dintre cei mai importanţi furnizori de servicii de monitorizare, arată că subiectul a generat peste 2.400 de apariţii în media.

În perioada 20 – 23 septembrie 2014, declarațiile jurnalistului Robert Turcescu au generat 2.453 de materiale în mediul online. Site-urile de ştiri au publicat 1.313 de articole. Printre sursele cu cele mai multe materiale publicate pe acest subiect se numără dcnews.ro (45 de articole), realitatea.net (26 de articole), nasul.tv (25 de articole).

Facebook a generat  843 de postări ce au făcut referire la Robert Turcescu, iar pe Twitter.com au fost înregistrate  255 de postări. "Confesiunea" lui Robert Turcescu a numărat 42 de menţiuni pe bloguri şi forumuri.



Analiza a luat în calcul peste 2000 de surse de ştiri online, peste 20.000 de bloguri şi forumuri, conturile publice ale utilizatorilor de Facebook și Twitter, monitorizate de mediaTRUST în perioada 20-23 septembrie 2014.

Citeşte şi: Robert Turcescu şi cazul ofiţerilor acoperiţi din presă

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 sep, 2014
Konrad
Robert Turcescu
Toata lumea vorbeste de santaj. Eu cred ca e vorba de ceva mult mai grav. A evada in public pentru a evita o amenintare cu riscul pierderii libertatii sale este un gest de maxima disperare. Vom afla oare intr-un viitor apropiat ce se ascunde in spatele acestui caz cu totul iesit din comun?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ