Mărturisirile Simonei Halep. Cum s-a împăcat cu eliminarea precoce de la US Open

| 22 sep, 2014

Angajată săptămâna aceasta în turneul de tenis de la Wuhan (China), Simona Halep, nr. 2 mondial, a acordat un scurt interviu ziarului l'Equipe, în care a vorbit despre cum s-a simţit după eliminarea precoce de la US Open.

 

''A fost dificil să o accept, însă sunt o jucătoare normală care poate pierde meciuri. După această eliminare, m-am întors acasă, unde am făcut o pauză de câteva zile. Apoi am mers la pescuit, ceea ce nu prea mai am timp să fac în timpul anului, după care am început să lucrez dur în vederea turneelor din Asia. Acum trebuie să-mi recapăt din nou încrederea în mine, meci după meci. Există motive ca ea să revină cât mai sus, pentru că am jucat foarte bine anul acesta'', a declarat Halep.

Întrebată ce s-a întâmplat totuşi la Flushing Meadows, jucătoarea română a spus: ''Când am început turneul, am simţit presiune, pentru că toată lumea spunea că am posibilitatea să câştig un Mare Şlem. Dar nu este un lucru uşor. Am avut meciuri dificile. Lucic (croata Mirjana Lucic-Baroni, care a eliminat-o în turul 3 cu 7-6, 6-2) a jucat foarte bine din momentul în care a revenit de la 5-2: ea s-a bătut pentru fiecare punct şi a meritat să câştige. Sunt un pic dezamăgită că nu m-am bătut în setul doi. A fost prima dată când mi s-a întâmplat aşa ceva''.

La acel moment, presiunea a fost foarte mare, ''nu eram destinsă, nu-mi simţeam jocul. A fi numărul 2 în clasament este ceva foarte special pentru mine. Este uşor să ajungi acolo, dar este greu să te menţii'', a precizat Halep.

În ce priveşte poziţia de nr. 1 mondial, Simona Halep spune că ''nu este un obiectiv'' pentru ea. ''Serena este foarte puternică şi a jucat foarte bine la US Open. Visul meu, anul acesta, este să joc la Singapore, la Masters (20-25 octombrie). Anul trecut, eram la Sofia (pentru Masters bis) şi acolo mi-am spus că vreau să particip la Masters-ul mare. Acum sunt calificată şi foarte incitată, pentru că a mă afla între cele mai bune opt jucătoare din lume va fi o mare provocare pentru mine. Va fi o nouă experienţă, o premieră, deci mult mai emoţionantă. Familia mea şi prietenii mei vor veni, ca şi la Roland Garros, să fie alături de mine. Vor fi aproape 20!''.

Citeşte şi: WTA: Iată cinci lucruri pe care trebuie sa le ştiţi despre Simona Halep

Tag-uri: Simona Halep, US Open
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ