Maşina fără şofer de la Google a intrat într-un autobuz

| 02 mar, 09:35

Dacă până acum am vorbit doar despre mici incidente în care maşina care se conduce singură de la Google a fost implicată, ei bine, de data aceasta se pare că aceasta a lovit un autobuz destul de tare, informează Noobz.ro.

Deşi gigantul online are 6 ani de experienţă, cu doar 17 accidente minore provocate în decursul a peste 3 milioane de kilometri de testare, luna aceasta marchează prima dată când maşina care se conduce singură de la Google este complet vinovată de un incident în trafic.

În data de 14 februarie 2016, un Lexus RX450h a provocat primul accident auto pentru care îşi asumă vina în totalitate. Un autobuz care circula cu 25 km/h s-a apropiat de maşina Google din spate, ocupând aceeaşi bandă de mers ca maşina inteligentă.

Lexus a încercat să reintre în mijlocul benzii în vreme ce rula cu 5 km/h. Google a anunţat săptămâna trecută, printr-un comunicat de presă, că maşina inteligentă a anticipat că autobuzul va încetini şi îi va permite maşinii care se conduce singură să facă manevra, dar lucrurile nu au stat deloc aşa. Când maşina inteligentă a reintrat pe banda de mers, a lovit autobuzut provocând daune minore în partea din faţă, mai exact: la aripa din faţă-stânga, roata din faţă şi un senzor, al autobuzului.

Citeşte mai departe.

Tag-uri: Google, maşină
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ