Mayweather - Pacquiao, meci de 12 reprize, castigat de american la puncte

| 03 mai, 08:13

Dupa o asteptare de 5 ani, intalnirea dintre Floyd Mayweather si Manny Pacquiao s-a terminat intr-un meci de 12 reprize, castigat la puncte, prin decizie unanima, de boxerul inca neinvins la profesionisti, Floyd Mayweather. El acumuleaza cea de-a 48-a victorie si mai are un singur meci inainte de a se retrage din box.

Decizia arbitrilor partidei a fost unanima. Doi au punctat 116 la 112 in favoarea lui Mayweather, iar al treilea a punctat 118 la 110.

In ciuda faptului ca Manny Pacquiao a fost mai activ si mai agresiv, cautand mereu atacul, nu a putut trece de garda americanului. La un moment dat, a avut doua serii de lovituri fulgeratoare la corp, care nu au reusit insa sa-l clinteasca pe Mayweather. Acesta din urma s-a remarcat prin eschive si lovituri pe contra, fara a fi decisive.

Meciul nu va avea o revansa. Aceasta a fost una dintre conditiile lui Mayweather, campionul care si-a aparat titlurile. El a spus ca, daca va castiga aceasta intalnire atat de mult asteptata, nu mai are ce demonstra. De altfel, el se pregateste sa iasa din box, mai avand o singura partida programata inainte de finalul carierei de profesionist.

Floyd Mayweather a castigat o bursa de 180 milioane de dolari in acest meci, premiul lui Manny Pacquiao fiind de 120 milioane de dolari.

Citeste si: Box: Pacquiao - Mayweather, un meci de 200 mil $. Cine transmite partida

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 mai, 16:34
Bogdan
bani
Tu trebuie să îţi cultivi o atitudine de aşteptare pozitivă, indiferent de cursul evenimentelor din lumea exterioară sau de opiniile celorlalţi oameni. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ