Mazăre l-ar ajuta pe ultragiatorul lui Băsescu, dar îi este teamă de eventuale interpretări

| 28 mai, 2014

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a declarat, miercuri, că îi este milă de bărbatul anchetat pentru ultragierea lui Traian Băsescu şi că l-ar ajuta, însă îi este teamă ca gestul său să nu fie interpretat greşit.

'E o dramă, mie mi-e tare milă de băiatul ăsta. Şi aş încerca sincer să-l ajut, aş încerca să-i dau un avocat, aş încerca să văd ce-i cu el, dar mi-e teamă ca să nu fie interpretat. (...) Că în România se interpretează orice. (...) L-aş ajuta, dar nu ştiu cum să fac. E o dramă pentru că trebuie să fii foarte puternic, să ai resurse ca să te baţi cu sistemul ăsta opresiv care este în România. Dacă nu ai, vă daţi seama..., el şi pe un fond destul de labil ... aşa ca să-l ameninţe, să-l sperie cum spun că l-au speriat, l-au determinat să facă gestul ăsta. De la un scuipat până să te sinucizi, este cale lungă', a afirmat Mazăre în faţa sediului Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa, unde trebuie să meargă săptămânal conform controlului judiciar sub care se află într-un dosar penal.

Adrian Zglobiu, anchetat pentru ultragierea preşedintelui Traian Băsescu, a încercat miercuri să se sinucidă când poliţiştii s-au dus la el acasă pentru a-l duce la Spitalul de psihiatrie Palazu Mare cu scopul de a fi evaluat medical, conform dispoziţiei procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

După primele audieri la care a fost supus de anchetatori, bărbatul a afirmat că ar fi fost forţat să declare că a fost pus de primarul Radu Mazăre ca să îl scuipe pe Traian Băsescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ