Șmecherii lui Klaus Iohannis: Am 100 de vaci și fac mișto de săraci

| 30 oct, 2014

Susținătorii candidatului ACL, Klaus Werner Iohannis, urmează modelul liderului liberal și fraudează statul chiar și prin niște lucruri extrem de ridicole. Vicepreședintele PNL, Costel Caraș, se declară nemulțumit de pensia soției sale, dar în același timp se laudă că deține încasări lunare de peste 1 miliard de lei, respectiv 100.000 de lei noi.

Ipocrizia liberalului Costel Caraș nu are limite întrucât acesta ia în batjocură demersul statului de a ajuta persoanele defavorizate din România. Fiindcă soția sa are venituri mici, pentru că a lucrat foarte puțin pe parcursul vieții, așa cum vicepreședintele liberal a afirmat, se află pe lista persoanelor ce primesc de la stat ajutoare din fonduri ale Uniunii Europene.

Și astfel, statul a trimis un cupon pentru ajutoare din fonduri UE destinate persoanelor defavorizate soției lui Costel Caraș. Ce a constituit un mare motiv de rovoltă din partea vicepreședintelui liberal, pentru că acesta s-a simțit profund jignit că a fost pus pe aceeași linie cu persoanele din țară ce au o situație financiară precară.

Mai mult, liberalul a făcut și ironii grave pe acestă temă, cum că „Eu nu știu cât de defavorizată este nevasta-mea, probabil că mă are pe mine ca bărbat e un pic defavorizată, trebuie să recunosc lucrul ăsta la felul în care sunt eu... . Sunt în stare să am eu grijă de ea să-i dau să mănânce”.

Citeşte şi: Klaus Iohannis candidat. Confesiunea religioasă – o problemă pentru Klaus Iohannis în relaţia cu electoratul

Iar penibilul situației s-a produs! Nivelul la care s-a coborât vicepreședintele PNL nu este demn pentru un demnitar al statului și subliniază modul în care acesta tratează cetățenii defavorizați ai tării. Plus că liberalul a spus că deține o fermă de 100 de vaci ce îl face, după declarațiile sale, un om înstărit ce nu are nevoie de stat, bătându-și astfel joc de cei săraci din societatea noastră.

Însă nu este de mirare de ce au cei din PNL această atitudine și abordare față de cei săraci din România, deoarece chiar candidatul PNL-PDL se opune luării măsurilor de eliminare a inegalității sociale pe care liderul PSD , Victor Ponta, intenționează să le pună în aplicare de anul viitor.

Klaus Werner Iohannis amenință cu blocarea creșterilor de pensii, salarii și ajutoare sociale, dacă va ajunge președinte, pentru că statul nu deține puterea financiară să acopere sumele pe care aceste majorări le implică. Și asta în contextul în care prezidențiabilul ACL urmează să treacă în declarația sa de avere, pe lângă cele cașe case, o vilă în Germania, cumpărată de către părinții săi.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
31 oct, 2014
Gogu
Halal
Nu exista niciun argument care sa duca la concluzia ca acel domn isi bate joc de saraci. Ba chiar ar fi fost total deplasat sa accepte un ajutor de la stat avand in vedere ca nu are nevoie. Rupand acel talon, a protestat impotriva unei mite electorale, atat.
Ma intreb cum pot fi unii oameni atat de partinitori, cum pot accepta sa-si manjeasca ideile pentru bani.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ