Medicul lui Schumacher a făcut anunţul: care este cu adevărat starea de sănătate a pilotului

| 23 oct, 2014

Unul dintre medicii care l-au îngrijit pe fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher după accidentul de la schi spune că acesta a făcut progrese, dar şi că s-ar putea recupera în trei ani de zile.

Un medic francez care l-a tratat pe Michael Schumacher timp de aproape jumătate de an după ce fostul pilot de Formula 1 s-a lovit la cap în urma unui accident la schi spune că germanul nu se mai află în comă, dar şi că ar putea să îşi revină în următorii trei ani, scrie Daily Mail, potrivit gandul.info.

Jean-Francois Payen, unul dintre medicii de la spitalul din Grenoble unde a fost internat Schumacher în urma accidentării sale, în decembrie 2013, susţine că l-a vizitat în Elveţia, pentru a vedea cum progresează.

”Viaţa în urma unei loviri la cap este marcată de etape”, a spus Payen. După părerea sa, fostul pilot şi-ar putea reveni în trei ani, ”sperăm, însă trebuie să-i acordăm timp”.

Schumacher se afla în Alpii francezi, alături de fiul său în vârstă de 14 ani când a căzut şi s-a lovit de o piatră, casca de protecţie cedând.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ