Mergea şi Draganja au câştigat proba de dublu a turneului ATP de la Hamburg

| 20 iul, 2014

Perechea formată din tenismanul român Florin Mergea şi cel croat Marin Draganja a câştigat duminică finala probei de dublu din cadrul turneului ATP de la Hamburg, dotat cu premii totale de 1.190.700 euro, ei învingându-i pe principalii favoriţi, Alexander Peya (Austria)/Bruno Soares (Brazilia), 6-4, 7-5.

 

Mergea şi Draganja, semifinalişti la Roland Garros, au avut nevoie de o oră şi 18 minute pentru a se impune duminică în faţa lui Peya şi Soares.

Perechea româno-croată şi-a asigurat un cec de 84.970 de euro şi 500 de puncte ATP.

Pentru Mergea a fost a treia finală ATP din carieră, el câştigând două titluri la dublu, anul trecut la Viena, alături de cehul Lukas Rosol, şi anul acesta la Vina del Mar (Chile), alături de austriacul Oliver Marach.

Mergea şi Draganja vor concura săptămâna viitoare în proba de dublu a turneului ATP de la Gstaad (Elveţia), fiind favoriţii 2 ai probei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ