Mergi cu bicicleta la restaurant şi vei avea reducere 10%! Unde se întâmpla asta

| 01 sep, 2014

Unul dintre localurile din Piaţa Mică din centrul istoric al Sibiului, Kulinarium, este primul din oraş care acordă reducere de 10 % clienţilor-biciclişti, cu o singură condiţie, ca aceştia să vină cu bicicleta la restaurant.

'Facem asta ca să sprijinim acţiunea care a început încă din anii 2000 la Sibiu, chiar şi acţiunea autorităţilor locale de creare a pistelor de biciclete, am zis că ar fi inedit să atragem partea activă a locuitorilor din Sibiu, a celor care vin cu bicicleta. Sunt diverse cluburi pentru biciclişti în Sibiu. Oferta noastră este o acţiune mai mult pentru localnicii care merg cu bicicleta', a declarat luni, pentru AGERPRES, administratorul restaurantului Kulinarium.

Încă de la intrarea în restaurant, o tablă cu un biciclist desenat pe ea, anunţă: 'Dacă vii cu bicicleta, ai 10 % reducere'.

La o lună de la lansarea ofertei, în fiecare zi, la acest restaurant din Sibiu sunt parcate cel puţin câteva biciclete, iar proprietarii lor stau relaxaţi la mese, bucurându-se de o atmosferă liniştită şi reducerea de zece procente acordată de local. Bicicliştii sibieni dar şi turiştii care închiriază biciclete se bucură de reducerea notei de plată, dar şi de faptul că aici au unde să îşi lase în siguranţă bicicletele.

În timp ce alte câteva localuri din Sibiu oferă doar parcare pentru biciclete, la Kulinarium ai reducere 10 % pentru cele două roţi. Un alt pub din Sibiu foloseşte bicicleta pe post de reclamă. La Bicicleta French Pub din Sibiu, pe peretele de la intrare, stau atârnate trei biciclete, vopsite în culorile acestui local, însă aici nu se oferă reduceri pentru biciclişti.

În municipiul Sibiu a crescut simţitor numărul bicicliştilor, imediat după ce Primăria a mărit suprafaţa pistelor pentru aceştia. Astfel, acum există în municipiul Sibiu peste 71 de kilometri de piste de biciclete, cele mai circulate fiind cele din Parcul Sub Arini situat în Pădurea Dumbrava.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ