Mesaj sfidător al liderului tinerilor ruşi din Moldova: "Bucureştiul este al nostru"

| 23 iul, 08:15

Cunoscut pentru declaraţiile sale anti-româneşti, liderul Ligii Tineretului Rus din Republica Moldova, Igor Tuleanţev, nu se sfiește să viziteze principalele edificii ale statului român.

Liderul tinerilor ruşi din Moldova a ajuns la București, mai exact în Clădirea Parlamentului, de unde a și trasmis un mesaj sfidător la adresa României.

Publicând mai multe fotografii pe o rețea de socializare, Tuleanţev a ținut să transmită că „Bucureştiul este al nostru”, mesaj scris în limba rusă.

"România. Clădirea Parlamentului. Bucureştiul este al nostru. Iată adevărata mână a Moldovei”, a scris liderul tinerilor ruşi din Republica Moldova, pe Facebook.

Postarea tânărului cunoscut pentru declaraţiile sale anti-româneşti este însoţită de cuvinte de legătură: „Îi vom învăța să-și iubească Patria”.

 

 

 

 

Tag-uri: bucuresti, Moldova
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 iul, 21:22
Dacul
SRI si SIE dorm !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ